Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2007

Σόρυ...

Θα ξεκινήσουν όπου να ’ναι οι φιλικές κι εθελούσιες συνενώσεις Δήμων. Αρραβώνες, δηλαδή, δοκιμαστική περίοδος και βλέπουμε…! Ξέρω όμως κάποιους Δήμους που θα μείνουν στο ράφι. Δεν τους παίρνει μήτε ο …Καποδίστριας! Αντίθετα υπάρχουν και πολύφερνες νύφες όπου από τώρα έχον πέσει στα πόδια τους οι γαμπροί κι αντί να θέλουν προίκα …δίνουν κιόλας!

Περιβάλλον χωρίς μέλλον. Το εξασθενές χρώμιο χτυπάει κάθε μέρα και μια ακόμη περιοχή. Το νερό νεράκι θα πούμε όπως πάει το πράγμα…! Κι όμως οι πηγές του Ελικώνα έχουν ακόμη καθαρό νεράκι. Υπάρχει κανείς προνοητικός να κάνει κάτι για να παραμείνει καθαρό και για να μπορούμε και στο μέλλον να έχουμε αυτό το βασικό αγαθό της φύσης δωρεάν;


Σόρυ, αλλά επιφυλάσσομαι! Για το ότι, ποτέ καμία κυβέρνηση δεν είχε καμία διάθεση να ξοδευτεί για να μας φτιάξει αυτοκινητοδρόμιο, το ξέραμε, το είχαμε συνειδητοποιήσει. Περιμέναμε τους επενδύτες, οι οποίοι ποτέ δεν μας ανακάλυψαν. Τώρα ακούω για αεροδρόμιο. Αν υπάρξει βούληση, ίσως, θα, όταν…μα! Κρατάω μικρό καλάθι. Καθότι οι πολιτικοί του νομού μας με έχουν μπολιάσει με αμφισβήτηση.

3 σχόλια:

anemos είπε...

aloi aloi kai tris aloi..
se opion apo politiko perimeni eftixia na vri...
aloi xiliades fores gia mas.. pou to xromio tora to mathame.. ma xronia tora idei to pinoyme..

aloste gia tous politikous den psevdonte..emeis kimomaste..aloste aftoi mas to lene..
psifiste emas kai tha xrostame pio pola.. kathe fora pou alazei kivernisei adia tamia iparxoun..
arage tha vgei kapote kaneis na gemisei kai ta dika mas tamia??

Μαρία είπε...

Τι να πω, Ιωάννη; Ας σταματησουμε να χορευουμε στο ρυθμό τους, κι ας βρουμε το δικό μας ρυθμό.

bagie είπε...

Μπηκαμε στο χορο τους,το θεμα ειναι μην συνεχισουνε στο ρυθμος τους,αλλιως χαθηκαμε..