Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2008

ΔΙΑΒΗΜΑτοδοτης

Την τελευταία συνεδρίαση…
…Της χρονιάς, πραγματοποίησε το Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς! Η σημαντικότερη συνεδρίαση για το μέλλον όχι μόνο των εργαζομένων της ΔΕΠΑΛ, που όλα δείχνουν πως είναι οι αδικημένοι της χρονιάς και των προμηθευτών που κανείς δεν γνωρίζει πλέον αν και πότε θα λάβουν τα χρωστούμενα, αλλά για το μέλλον της ίδιας της πόλης και της «βιτρίνας» της, που είναι τα καταστήματα της Κρύας! Όλα δείχνουν ότι εσκεμμένα προωθήθηκαν κάποια πράγματα στα άκρα προκειμένου να παραμείνει ως μόνη η λύση του …ξεπουλήματος! Τα νεότερα, φέτος!


Άγνοια κινδύνου…
…έχουν ορισμένοι εκ των «ιθυνόντων» του Δήμου Λιβαδειάς! Πώς αλλιώς μπορεί να αιτιολογηθούν οι πρωτοφανείς αποφάσεις για αναθέσεις έργων από τη δημαρχιακή επιτροπή (πολιτικό όργανο) κόντρα στις αποφάσεις της ειδικής επιτροπής που αποτελείται από ειδικούς επιστήμονες! Πλήρης άγνοια ή πλήρης αδιαφάνεια; Έως πότε ορισμένοι θα ζουν μέσα στην εικονική πραγματικότητα που κάποιοι άλλοι έχουν «δημιουργήσει»;

Στον εισαγγελέα…
…θα οδηγηθεί ο φάκελος του γηπέδου σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Χρήστος Παλαιολόγος! Και πώς να μην πάει, αφού εκτός των κακοτεχνιών χαρεί στις οποίες βρήκαν το …μπελά τους οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, από τον ίδιο το Δήμαρχο, αποφασίστηκε να …αποζημιωθεί ο εργολάβος (για τις κακοτεχνίες και τις παραλείψεις;) με το ποσό των 260.000 ευρώ!

Τη ζούγκλα…
…του Μάκη, φαίνεται να ζήλεψαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της πρωτεύουσας Βοιωτίας! Παρούσα και η …τσίτα, σύμφωνα με όσα είπε εκνευρισμένος από τα κακεντρεχή σχόλια του κ. Τσιφή, ο κ. Στέλιος Καλογήρου! Ας προσέχουν λοιπόν αυτοί που ανεβαίνουν πολύ ψηλά καθώς υπάρχουν μάτια χαμηλά που τους κατασκοπεύουν…!
Παρά τα όσα ειπώθηκαν και τις μεταξύ των δημοτικών συμβούλων «σπόντες» οι τόνοι έμειναν προσεκτικά σε χαμηλά επίπεδα! Αρκετά προβλήματα υγείας έχουν προκύψει σε δημοτικούς άρχοντες, ας είναι όλα περαστικά…

1 σχόλιο:

o βασιλιάς του δάσους είπε...

favlos kiklos... opou kai na piasis giati arage na vromaei:))))
----------
Έως πότε ορισμένοι θα ζουν μέσα στην εικονική πραγματικότητα που κάποιοι άλλοι έχουν «δημιουργήσει»;
ma mai vevea einai ola prokataskevasmena....alimono se aftous pou ta anexonte.
--------
kai perastika mia stous arostous...
kai mia stous arostimenous:))

re ti ginete...telika den vromise mono to kefali..ma sapise to psari aderfe..
perasa na afisw tin kalinixta mou
na eisai kala:)